Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

3 Pages 123>
Alus gerti sveika Options
virgis
#1 Posted : Tuesday, October 14, 2008 10:57:44 PM
Rank: Silver Member

Sponsorius

Taigis vyrai, alkoholizmo nepropaguosim, bet bandykim pasidalinti patirtimi. Čia alaus rušių devynios galybės visų neišragausi.
Norėjau paklausti kokios rūšies vietinį alų gurkšnojat ir kuris iš jų artimesnis Švyturiui ar kitam tikram alui, nes BudLight tai alum vadint neišeina.
Aš bandžiau gerti Shiner žinau Arūnas mėgsta Tequiza.
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
Sponsor  

Mune
#2 Posted : Wednesday, October 15, 2008 7:47:37 AM
Rank: Gold Member

[quote=virgis]Taigis vyrai, alkoholizmo nepropaguosim, bet bandykim pasidalinti patirtimi. Čia alaus rušių devynios galybės visų neišragausi.

Bet reike stengtis LOL ThumbsUp ThumbsUp LOL
virgis
#3 Posted : Wednesday, October 15, 2008 10:28:20 PM

Sponsorius

Tai kuris pas tave #1 neskaitant Budweizerio?
Quote:
There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot.
/Steven Wright/
Mune
#4 Posted : Thursday, October 16, 2008 7:26:05 AM

pats #1 tai atidarytas LOL LOL LOL
virgis
#5 Posted : Thursday, October 16, 2008 11:12:41 PM

Sponsorius

Nesivysto diskusija. Gal ir gerai, Lietuviai Teksase alaus negeria Bored
Quote:
/Steven Wright/
Evelina
#6 Posted : Friday, October 17, 2008 7:54:04 PM

muset prie gero Lietuvisko priprate cia nelabai kimba... Wink
dkalinin
#7 Posted : Tuesday, October 21, 2008 8:44:12 PM

Vietiniai aisku uz Bud Light galva gali guldyt ir sako kad nusigert net eina nuo jo BigGrin Kas keista net man, merginai BigGrin
Jei taip apsimest, kad ner pardese importinio alaus, tai pirmenybe teikciau Shyner... ji ir vyras megsta ir siaip kazkiek i musu lietuviskus kazkuo nesa... o jei vis del to neapsimetinet, kad amerikoj importuoto alaus ner Smile tai Guiness eitu pirmoj vietoj.. o po to kiti - svarbu kad butu tamsus ir skanus :P
nes geriam pirmiausia ne tam kad nusigertume, o tam kad pasimegautume... ne?
virgis
#8 Posted : Tuesday, October 21, 2008 9:50:51 PM

Sponsorius

Guiness tai tikriausiai skaniausias kai tiesiai iš kranelio su tom kapsulėm aš tai nežinau. Nors nesu didelis tamsaus alaus mėgėjas, bet kartais paragauju Guiness iš skarbonkės su kapsule. Aš bandžiau HARP, kuris yra šviesus Guinesso daryklos alus. Neblogas šiaip jau.
Quote:
/Steven Wright/
RitaE
#9 Posted : Tuesday, October 21, 2008 10:22:46 PM

Man taip pat Guiness visai fainas. Dar vienas is skanesniu alu yra Paulaner "Octoberfest Marzen" ir "Hefe-Weizen", jie siek tiek sviesesni bet turi gera skoni.
Aisku, as daug alaus negeriu,(tik prie keptos duonos ir saslyku) bet mano vyras be "Svyturio" tik tuos ir geria(ps. noreciau tik priminti kad jis amerikietis, bet megsta tik ne snipstas alu)
virgis
#10 Posted : Tuesday, October 21, 2008 11:54:09 PM

Sponsorius

Daug aludarių daro "Hefe-Weizen" alų tame tarpe ir Shiner. Man jis per aštrus šiek tiek. Šiaip aš visą laiką galvojau, kad tai yra taip vadinamas baltas alus, bet pasirodo jis skiriasi. Baltas alus atšaldytas su citrina RollEyes skanumėlis. Švyturys gamina baltą alų tik nieks jo iki čia neatveža. Sad
Quote:
/Steven Wright/
Siga
#11 Posted : Wednesday, October 22, 2008 10:23:33 AM
Sponsorius

Mano vyras megsta paragauti ivairaus alaus (as irgi gurksteliu), tame tarpe Shiner, Bohemia is Meksikos, Abita is Louisianos, Cristal is Peru.
dkalinin
#12 Posted : Wednesday, October 22, 2008 10:24:22 AM

O as pasiilgstu Svyturio Deginto.... bet girdejau, kad ji net lietuvoj nustojo gamint Confused
VytasZ
#13 Posted : Wednesday, October 29, 2008 6:30:09 PM
Rank: Administration

Teksase atsirado oficialus Lietuvisku gerimu atstovas.

Lithuanian Amber L.L.C.
Isikure: Fort Worth, TX.
Savininkas: Evaldas Kiveris

http://www.lithuanianamberbeer.com/

Sake prisijunks ir papasakos pats placiau kur platinama produkcija ir pan.
RitaE
#14 Posted : Wednesday, October 29, 2008 7:32:03 PM

VytasZ wrote:
Teksase atsirado oficialus Lietuvisku gerimu atstovas.

Lithuanian Amber L.L.C.
Isikure: Fort Worth, TX.
Savininkas: Evaldas Kiveris

http://www.lithuanianamberbeer.com/

Sake prisijunks ir papasakos pats placiau kur platinama produkcija ir pan.

kaip faina kad suradai informacija ir kad toks Evaldas atsirado. Galiu tik pridurti kad lietuvaiciam reikia
ir atsipalaiduotiBigGrin ThumbsUp I sveikata visiemsThumbsUp
virgis
#15 Posted : Wednesday, October 29, 2008 8:35:08 PM

Sponsorius

Šiandien firmos susibėgime kaštavojau šainerio... Glare ne tas jau... ne tas. Liežuvis pire Švyturio jau pripratęs. Seksim spaudą ir lauksim naujienų. Gal bus galim tiesiogiai iš platintojų paiimti. Aš iš rusų krautuvės dėžėm perku pigiau išeina duoda 10% nuolaidą, bet vis tiek brangoka.
Quote:
/Steven Wright/
RitaE
#16 Posted : Wednesday, October 29, 2008 10:58:56 PM

virgis wrote:
Šiandien firmos susibėgime kaštavojau šainerio... Glare ne tas jau... ne tas. Liežuvis pire Švyturio jau pripratęs. Seksim spaudą ir lauksim naujienų. Gal bus galim tiesiogiai iš platintojų paiimti. Aš iš rusų krautuvės dėžėm perku pigiau išeina duoda 10% nuolaidą, bet vis tiek brangoka.

O tu ar bandei Goody Goody Liquor parduotuve? As kiek prisimenu ju Svyturio alaus kainos pigesnes ir lietuvisko sampano turi( net triju rusiu)
Kur as perku adresas:
103 FM 423
Little Elm
tel.469-362-5557
Ir siaip visai faina parduotuve gerimams apsipirkti.
SekmesThumbsUp
Kristina
#17 Posted : Tuesday, November 04, 2008 8:18:02 PM

Virgi, o kaip tu gauni 10 % su nuolaida alaus ? Cia reikia blatu ar is as galeciau gaut LOL . Nu tiksliau ar mano vyras galetu gaut Razz
Kristina
#18 Posted : Tuesday, November 04, 2008 8:21:07 PM

Nezinau ar man cia reikia nauja tema uzvest ar kaip geriau padaryt BigGrin , bet mane domina alkoholiniai puncai Blushing . Tik zinau tiek, kad darosi is sampano, romo ir ..... Confused . Internete radau labai daug, bet is kur zinot , kuris skanus, man reikia dvieju savaiciu begyje gero receptelio. Nebent tas 2 savaites kiekviena vakareli vis po punca isbandyt LOL . Gal kas gali padet Blushing
virgis
#19 Posted : Tuesday, November 04, 2008 10:27:49 PM

Sponsorius

RitaE wrote:
virgis wrote:

O tu ar bandei Goody Goody Liquor parduotuve? As kiek prisimenu ju Svyturio alaus kainos pigesnes ir lietuvisko sampano turi( net triju rusiu)
Kur as perku adresas:
103 FM 423
Little Elm
tel.469-362-5557
Ir siaip visai faina parduotuve gerimams apsipirkti.
SekmesThumbsUp

Na čia tai būtų truputėlį per toli alaus pirkti važiuoti, nebent reikėtų vežtis visą sunkvežimį, bet tada ir iki alkoholizmo vienas žingsnis.
Quote:
/Steven Wright/
virgis
#20 Posted : Tuesday, November 04, 2008 10:29:27 PM

Sponsorius

Kristina wrote:
Virgi, o kaip tu gauni 10 % su nuolaida alaus ? Cia reikia blatu ar is as galeciau gaut LOL . Nu tiksliau ar mano vyras galetu gaut Razz

Blatų nereikia reikia kiekio. 10% nuolaidą duoda jei perki visą dėžę. Kadangi man toli važiuot tai aš paprastai perku pora, kad užtektų kokiem dviem mėnesiam ar panašiai.
Quote:
/Steven Wright/
Users browsing this topic
Guest
3 Pages 123>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui