|
Ne |
3
|

27
% |
|
Taip, naudojuosi TVAidas |
0
|

0
% |
|
Taip, naudojuosi LietuviskaTV |
5
|

45
% |
|
Taip, naudojuosi kitais budais, isvardinkit zemiau |
3
|

27
% |
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
Pasidalinkite savo patirtimi
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Žiūrėdavau www.tv.lt kol dar buvo ką žiūrėt, dabar viską uždarė tai nebėr prasmės žiūrėt. Buvau susidomėjęs aidastv, tačiau jie transliuodavo tik tam tikru laiku, kad man nelabai patogu, aš norėčiau žiurėti įrašus, kada man patogu. Jie ateityje žadėjo šią paslaugą teikti, bet aš nesidomėjau kaip ten pas juos reikalai. Kartais darbe paskaitau delfi.lt tai šiek tiek žinau kas Lietuvoj dedas. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
Na mes naudojames LietuviskaTV jau dveji metai. Per ta laika daug kas pasikete pas juos. Jie transliuoja is UK, taciau jei turit bent jau cable interneta rodo puikiai (su DSL nebandziau). Dabar galima ziureti LTV, TV3, LNK bei TV6 (ex. Tango) televizijas. Galima ziureti tiek gyvai tiek 1 menesio irasus. As pasijunges TV prie kompiuterio tai lietuviska televizija rodo pilnu ekranu per TV ekrana (aisku nesilygina su HD vietiniais kanalais, bet ziureti gerai galima). Tai ziurim pasirinktinai visus praejusios dienos irasus kas buvo idomaus. Kartais net amerikonisku kanalu laiko nera paziuret  Jei bus noras galiu ideti 'screenshota' is TV kokia kokybe transliacijos.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
O del tv tai man kazkas aiskino jog reike parsisiusti programa per kure eitu ziureti tv3, baltijos tv, lietuvos tv, ir dar kazkokiu, bet kadangi mano pats leciausas dsl, tai man nieko nerode, tik garsas atsilikinejo, jei kam ydomu galiu paklausti dar karta koke ten programa ir is kur siustis. Download iki 700kb/s mano greitis
|
|
|
|
Mune wrote:O del tv tai man kazkas aiskino jog reike parsisiusti programa per kure eitu ziureti tv3, baltijos tv, lietuvos tv, ir dar kazkokiu, bet kadangi mano pats leciausas dsl, tai man nieko nerode, tik garsas atsilikinejo, jei kam ydomu galiu paklausti dar karta koke ten programa ir is kur siustis. Tai ko gero bus TVAidas paslauga.
|
|
|
|
Ne ne tvaidas, kazkoke kitoke, kai prisijungs pazystamas paklausiu.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
ka matom is TV tai kulturinius renginius kuriuos drauge Siga perraso i DVD (mama jai siuncia is LT irasytas vaizdo juostas). o muzika is interneto siunciames.
|
|
|
|
As turiu parsisiuntes lietuviska seriala "Garbes kuopa", tai pirmas lietuviskas kovinis serialas. Ir kartais siunciuosi kokes laidas kures galiu rasti internete. Filmu galiu rasti rusu kalba.
|
|
|
|
Stai is cia reike parsisiusti player uzsiregistruoti ir galima ziureti lietuviska tv http://seelithuania.tv/ . Mano internetas per letas todel as nematau, o gal kazkas kitas, gal kitiems bus viskas gerai todel sekmes visiems.
|
|
|
|
Turiu Foje paskutiny koncerta, Mango atsisveikinimo koncerta. Jei kas norit galeciau issiusti!
|
|
|
|
Stai radau lietuviskas koviny seriala garbes kuopa jei kas norite paziureti. Prasau parasyti komentarus ar gera kokybe.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Ar matot ta Lietuviskos TV internete reklama ekrano virsuje? Ar kas nors bande?
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
as pamacius uzsiregistravau  bet kad naktis dabar LT, tai negaliu patikrinti....laukiu rytojaus, kad galeciau paziuret, koki as cia lobi radau  kol kas atrodo
|
|
|
|
As pats naudoju jau 2 metai. Ziuriu bent 5 kanalus. Galima tiesiogiai arba irasa ziureti. Irasa galima rinkis iki menesio senumo. As kompiuteri pasijunges prie televizoriaus, tai ziuredamas jauciuosi kaip lietuvoje. TV3, LNK ir pan. rodo per TV Klauskit jei kas, pakomentuosiu.
|
|
|
|
|
VytasZ wrote:As pats naudoju jau 2 metai. Ziuriu bent 5 kanalus. Galima tiesiogiai arba irasa ziureti. Irasa galima rinkis iki menesio senumo. As kompiuteri pasijunges prie televizoriaus, tai ziuredamas jauciuosi kaip lietuvoje. TV3, LNK ir pan. rodo per TV Klauskit jei kas, pakomentuosiu. Ir nekainuoja?
|
|
|
|
virgaheft wrote:VytasZ wrote:As pats naudoju jau 2 metai. Ziuriu bent 5 kanalus. Galima tiesiogiai arba irasa ziureti. Irasa galima rinkis iki menesio senumo. As kompiuteri pasijunges prie televizoriaus, tai ziuredamas jauciuosi kaip lietuvoje. TV3, LNK ir pan. rodo per TV Klauskit jei kas, pakomentuosiu. Ir nekainuoja? Kaip nekainuoja, kainuoja kaip ir viskas siais laikais  Moki ir ziuri ...
|
|
|
|
|
o kiek kainuoja?  Nes dabar manes, tai nepaprase susimoket
|
|
|
|
virgaheft wrote:o kiek kainuoja?  Nes dabar manes, tai nepaprase susimoket Na priklauso nuo to ka nori matyti. Ziurek cia: Lietuviska TV prenumeratos kainosO nemokama - demo transliacija ribojama. Tai pagrinde skirta pamatyti ar pakanka interneto pralaidumo ir kompiuterio galingumo matyti internetine televizija.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Guest (2)