Rank: Administration
Jei naujai prisijungei prie forumo, prisistatyk cia
Maciau Kestutis is The Colony, Texas prisijunge. Laukiam pazinti placiau
Rank: Newbie Joined: 1/17/2009 Posts: 4 Points: 12 Location: Dallas
Sveiki,
As, matyt, cia esu naujausias narys, bandysiu prisistatyti, tikiuosi, pataikiau i teisinga tema
Siuo metu mes gyvename UK, bet jei viskas bus kaip planuojama, mes su vyru del jo darbo planuojame krausytis i Dalasa balandzio pradzioj. Mano vyras siaip is WI, bet likimas bloskia mus i TX. Labai smagu, kad atradau si foruma ir sveikinu tokia Teksaso lietuviu iniciatyva!
P.S. As turiu keleta klausimu, tik nezinau i kuria tema man cia kreiptis? Tarkime, kur galeciau gauti patarima del vairuotojo pazymejimo?
Rank: Administration
Na smagu kad Lietuviai atranda silta Amerikos vietele. Manau uzduok klausimeli apie teises AUTO temoje. Pakomentuosim
Rank: Silver Member Joined: 10/6/2008 Posts: 227 Points: 681 Location: Richardson, TX
Rosa wrote: Sveiki,
As, matyt, cia esu naujausias narys, bandysiu prisistatyti, tikiuosi, pataikiau i teisinga tema
Siuo metu mes gyvename UK, bet jei viskas bus kaip planuojama, mes su vyru del jo darbo planuojame krausytis i Dalasa balandzio pradzioj. Mano vyras siaip is WI, bet likimas bloskia mus i TX. Labai smagu, kad atradau si foruma ir sveikinu tokia Teksaso lietuviu iniciatyva!
P.S. As turiu keleta klausimu, tik nezinau i kuria tema man cia kreiptis? Tarkime, kur galeciau gauti patarima del vairuotojo pazymejimo?
Kaip smagu dar viena turet
laukiam laukiam
30 dienu galesi legaliai vazinet su turimomis teisemis, o paskui reikia rastu testa laikyt ir vairavimo testa laikyt, kad TX teises gautum....bet patikek kad tikrai cia paprasta tai padaryt, svarbiausia prie stop zenklo biski palukuriuot
as pries du metus taip bijojau kad neislaikysiu, o paskui juokinga buvo del tokiu testu......kai isikursit, pas mane apsilankyk, perduosiu knygele rastu testui ruostis ir visokiu ciudu pripasakosiu
Sveiki ir dekui uz toki silta priemima
virgaheft, labai dekui uz paaiskinima del teisiu
Taip ir galvojau, kad man reikes perlaikyti egzamina
, nes mes skambinom i TX Department of Public Safety ir mum pasake, kad vienas variantas butu, jei as tureciau tarptautini leidima vairuoti, kurio, kaip paaiskejo, Lietuvoj neisduoda
Ir isvis, moteris, kuri su mumis kalbejo, buvo labai sutrikus isgirdus toki dalyka kaip ES ir dar karta paklause kas yra 'urpine union'. Be to, kai mano vyras su ja kalbejo, ji paklause is kur as esu ir paparse spell Lithuania, o tada pakartojo: 'so you say your wife is from Lithimeimium'
Nujauciu, idomi patirtis manes laukia ....
Rank: Gold Member
Rosa wrote: Sveiki ir dekui uz toki silta priemima
, nes mes skambinom i TX Department of Public Safety ir mum pasake, kad vienas variantas butu, jei as tureciau tarptautini leidima vairuoti, kurio, kaip paaiskejo, Lietuvoj neisduoda
Ir isvis, moteris, kuri su mumis kalbejo, buvo labai sutrikus isgirdus toki dalyka kaip ES ir dar karta paklause kas yra 'urpine union'. Be to, kai mano vyras su ja kalbejo, ji paklause is kur as esu ir paparse spell Lithuania, o tada pakartojo: 'so you say your wife is from Lithimeimium'
Cia TX, cia visko pamatysit ir isgirsit
, O del teisiu tai tikrai problemu nebus, pasiimsit knygute, pavartysit ir tikrai islaikysit!!! As laikiau beveik pries 5 metus, ir viena klausima gelejau eiti pasiklausti Tik viena karta, na bet man nereikejo nes viskas ir taip ten aisku. Sekmes jum su kraustymisi ir sveiki atvyke
Rank: Silver Member Joined: 10/6/2008 Posts: 227 Points: 681 Location: Richardson, TX
Rosa wrote: Sveiki ir dekui uz toki silta priemima
Na, yra ir cia neissilavinusiu zmoniu
bet gana daug ir maloniu, ir mandagiu....
viskas bus gerai
Gal Jus vaikiuku turit?
as, mat triju berniuku mama
Rank: Gold Member Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
virgaheft wrote: Rosa wrote: Sveiki,
Kaip smagu dar viena turet
laukiam laukiam
30 dienu galesi legaliai vazinet su turimomis teisemis, o paskui reikia rastu testa laikyt ir vairavimo testa laikyt, kad TX teises gautum....bet patikek kad tikrai cia paprasta tai padaryt, svarbiausia prie stop zenklo biski palukuriuot
as pries du metus taip bijojau kad neislaikysiu, o paskui juokinga buvo del tokiu testu......kai isikursit, pas mane apsilankyk, perduosiu knygele rastu testui ruostis ir visokiu ciudu pripasakosiu
As su savo lietuviskomis teisemis Amerikoje vazinejau beveik visus metus
, tik paskui prisiruosiau issilaikyt
. Tik viena karta buvo sustabde uz greicio virsijima, bet pasakiau, kad Amerikoje esu dar tik menesi
. Bet siaip reikia teisiu, nes juk visur visur cia jas, kaip didziausia dokumenta naudoji
Sveiki ir dar karta dekui visiem uz patarimus, is pradziu labai dvejojau as del to musu kraustymosi idejos, o dabar jau beveik noriu
virgaheft wrote: [
Gal Jus vaikiuku turit?
Ne, kol kas vaikuciu neturim. O Jus jau seniai JAV gyvenate?
Rosa wrote: Sveiki ir dar karta dekui visiem uz patarimus, is pradziu labai dvejojau as del to musu kraustymosi idejos, o dabar jau beveik noriu
virgaheft wrote: [
Gal Jus vaikiuku turit?
Ne, kol kas vaikuciu neturim. O Jus jau seniai JAV gyvenate?
Sveiki, gyvenam 2,5metu.....bet gerai zinojau kur vaziuoju...... su vyru, kuris yra is Dallas, vede esam 10metu, tai karta ar du per metus kol gyvenom LT apsilankydavom......visi leliukai gime cia, nors ir neplanavom taip
Zinai, tikriausiai bus sunku Tau cia priprasti, bet gal verta
Is kokios tu Lietuvos vietos?
Rank: Newbie Joined: 1/1/2009 Posts: 8 Points: 24 Location: Dallas
Virga,
tai tavo vyras amerikietis? Ir tikriausiai Lietuviskai nesneka, o su savo vaikais kokia kalba bendraujat? Mano zmona irgi Lietuviskai nesneka ( mano tevai nere labai patenkinti), kolkas vaiku neturim, bet kai bus tai bus problema
.
Laimis
Labas Laimi, aha, maniskis amerikietis, bet toks geras
savas, lietuviskas
krepsini zaidziantis, Zalgiri mylintis
As su vaikais kalbu lietuviskai ir grieztai liepiu vyresniesiems (8m. ir 5m.) tarpusavyje tik lietuviskai.....sunku, bet laikau fronta
Noriu kad vaikai islaikytu lietuviu kalba ir kitus lietuviskus dalykus
Ir kai aplankom LT, kad gedos nepadarytu
Man atrodo kai daugiau musu cia bus ir daugiau vaikiuku bus
mes tikrai kokia lietuviska sestadienine mokyklele ikursim
laimis wrote: Virga,
tai tavo vyras amerikietis? Ir tikriausiai Lietuviskai nesneka, o su savo vaikais kokia kalba bendraujat? Mano zmona irgi Lietuviskai nesneka ( mano tevai nere labai patenkinti), kolkas vaiku neturim, bet kai bus tai bus problema
.
Laimis
Laimi, as apie savus papasakojau, dabar Tu
Tikrai idomu, nes paprastai sutinki lietuvaites uz uzsienieciu nutekejusias
Rank: Newbie Joined: 1/1/2009 Posts: 8 Points: 24 Location: Dallas
mano zmona gimusi Lenkijoj, cia jau daug mentu gyvena net ir vidurine cia pabaigusi yra. As atvaziaves i amerikos armija nuejau tarnauti ir betarnaudamas kaskaip ten susitikom ir jau 10 metu kaip vede.
As dirbu su kompiuterinem programom, o zmona menininke /dizainere.
Tai kaip ir visi gyvenam cia dirbam ir bandom dziaugtis gyvenimu.
.....mano specialybe irgi menu
baigiau Taikomosios dailes mokykla, paskui pedagogini Dailes specialybe ir siek tiek esu prisilietus prie Dailes terapijos......ir be viso to, dar sportai rupi
Rank: Gold Member Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
Kokia sporto saka rupi ? Gal kartais krepsinis
krepsinis tik ziuret, nekokia is manes zaideja
vaikysteje, na, gal jaunysteje
lengvoji atletika, tik Lietuvos ribose, paskui Muay Thai....dabar Joga
O Tu Kristina?
Mes su vyru krepsini
nuo pat vaikystes zaidziam. As jau nebe
, atsibodo
, o vyras tai kiekviena diena dar savo malonumui pazaidzia ir jei per TV rodo krepsini, tai geriau net netrukdyt
mano vyras kas antra diena pats zaidzia
ir kai ziuri, tai irgi geriau nelisti
Guest
Forum Jump
Sveiki Atvyke !
- Forumo naujienos ir naudojimosi gidas
- Nuorodos
Lietuviu bendruomenes
- Dalaso
- Austino
- Hiustono
- San Antonio
- Kitu Teksaso miesteliu
Gyvenimas Teksase
- Maistas
- Laisvalaikis
- Seima
- Darbas
- Mokslas
- Auto, Moto, Aero, Hidro
- Finansai
- Kavinuke
For english speakers
- Lithuanians in Texas
- Lithuanian culture
- Lithuanian language
Skelbimai
- Renginiai ir susiburimai - kur, kada, kaip
- Ieskau
- Siulau
Lietuviai Teksase palaikymas
- Pasiulymai, Pagalba, Skundu knyga
- Bandymai
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Paaukokite forumo palaikymui