|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
svarbu kad is dusios o ne seip sau, beleka paduot 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Jo... Bet kartais buna tokios aplinkybes, kad tam tikriems asmenims paduodi bile ka, ir sulauki netiketos reakcijos! Jiems PATINKA tai ka gavo!!! Man buve tokiu atveju... Tokie puikus ekspromtai.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
man ner buve... buna kad chebra apsimeta kad labai dziaugiasi dovana bet as galiu matyt is israiskos kad tai spektaklis... nu ka padarysi...
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Taip, ir man teko tai patirt  . Cia tik tarp kitko, bet parasysiu  . As esu didziausia fane "Golden girls " , tai ten vienoje serijoje apie Kaledas rode ir tos golden girls nusprende, kad siais laikais Kaledos pasidare labai commercial, ne taip , kaip seniau. Tai va jos nutare viena kitai padovanot savo rankdarbius . Nors kai kurioms ir nelabai patiko dovaneles  bet visos labai dziaugesi, kad is sirdies buvo dovanota  . Bet manau, kad siais laikais tokios taisykles jau nebegalioja  , nors manau, kad labai priklauso nuo zmogaus. Vienas gaus gift card ir galvos, kad tas zmogus visiskai nesistenge, nupirko kazkokia kortele ir viskas, o kitam ta kortele bus labai miela ir sakys, kad gavo pacia geriausia dovana. Oiiii, galvosukis didziausias
|
|
|
|
 jeje va toks tas gyvenimas. nieko ner paprasto 
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/10/2008 Posts: 130 Points: 390 Location: Houston, TX 77096
|
Jei zmones pazysti ir nori kazka jiem dovanot kaledu ar siaip kokia proga, manau pakanka pasidairyt po namus-ka perka, kokias spalvas megsta, kokius kvapus, koki vyna, saldainius paduoda prie kavos ir t.t. Nes mes siaip visi linke dovanot, kas atseit MUM skanu, gardu, svelnu ir grazu. O kaimynam(ar kitiem asmenim) tai gali pasirodyt negrazu ar nepriimtina, ar senamadiska... Zodziu, jei galvosukis iskilo ir vis del to noris nest dovana, o ne kortele ar pinigus, manau verta atkreipt i tokius dalykus demesi? ne? Pvz, vienam nepatinka nuseti gelem puodukai ar lekstutes, o kitas kaip tik megsta tokius dalykus, nes namie tik is tokiu ir tevaisina  Po to, vienam nepatina muilas kvepiantis arbuzu, o kitas tiesiog dievina ji, nes namie tik tokiu tesinaudoja... Manau ideja suprasta.. zmogus tikrai nebus patenkintas, jei atnesi savo megiama alyvuogiu aromatizuota muila  ar rombais ismarginta puodeli As va turiu viena pazystama, kuri pamisus del leopardo kailio imitaciju.. nesk bet ka, jei jau nusprendei dovana nest, bet kad tik butu su leopardo kailio imitacija - bus patenkinta.... Pastaruoju metu aisku mergicka persimete piniginem dovanom, bet jei nori padaryt dovana, tai leopardas bus i tema
|
|
|
|
|
Kur visi dinge  Greiciausiai perka dovanas, tad vakare tikiuosi pasidalinsit su chebra kas ir ka pirko  nes as vis dar suku galva
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Quote:nes as vis dar suku galva Nesuk aš noriu PS3
|
|
|
|
|
Gerai, zinosiu
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Koki dvd galima padovanot...Gera filma koki...
|
|
|
|
oi geru filmu tai je... bet irgi reikia zinot kas kam patinka  cia ne taip lengva su tom, net ir norint... kaip sakant auksines taisykles nera... kaip ir visam gyvenime... 
|
|
|
|
|
Na stai, praejo Kaledos ir galvos sukimas del dovanu  . Ar visi buvome patenkinti dovanomis ? As siais metais nesitikejau gauti dovanu  , bet po eglute radau tikrai nemazai dovaneliu ir visomis esu labai patenkinta  . Bet pati ir siais metais niekaip negalejau issiverst be gift cards  tad siais metais jau nuo nauju metu pradesiu stebet kas kam patinka ir per ateinancias Kaledas dovanosiu tik dovanas , o ne gift cards  .
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Kristina wrote:Na stai, praejo Kaledos ir galvos sukimas del dovanu  . Ar visi buvome patenkinti dovanomis ? As siais metais nesitikejau gauti dovanu  , bet po eglute radau tikrai nemazai dovaneliu ir visomis esu labai patenkinta  . Bet pati ir siais metais niekaip negalejau issiverst be gift cards  tad siais metais jau nuo nauju metu pradesiu stebet kas kam patinka ir per ateinancias Kaledas dovanosiu tik dovanas , o ne gift cards  . PS3
|
|
|
|
mes irgi netiketai gavom kelias dovanu korteles, kurios pravers. bet seip smagiai praejo sventes -- kur dovanu buvo tiketasi, esam patenkinti tai, kuo gavom, o kur nebuvo tiketasi, tai isviso buvom labai dziugiai nustebinti  tikros stebuklingos Kaledos 
|
|
|
|
O mes tai apsiejom be gift cards  Pirkom dovanas 19 zmoniu, ir be gift cards!!!  Argi ne nuostabu? Beje, mes irgi negavom ne vienos  , visos dovanos buvo labai grazios
|
|
|
|
|
Ohooooooooo, 19 dovanu  Mano seimyna i bankrota is kart, jei tektu 19 gift cards dovanot
|
|
|
|
Jo... siais metais visi mano vyro broliai ir seserys su seimom susirinko... Kaip niekad  Bet buvo labai labai smagu, neeilinis ivykis
|
|
|
|
Paprastai tai viena seima is ju i Texas atvaziouja is Arkansas kas antri metai... Nes vaikams ju buna varzybos ta diena... Ech, grazios buvo Kaledos
|
|
|
|
Guest
|