|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
pries kelias savaites nusipirkau masina ir ja labai dziaugiuosi, nes mano senoji jau buvo prie grabo lentos... o va sita, nors naudota, labai geram stovi ir graziai vaziuoja. karoce man kaifas  visgi, pasiskaiciau users manual ir vienas mechanikas man pakartojo ta pati: reikia keisti automatines pavaru dezes tepalus karts nuo karto. visas sitas malonumas kainuoja virs 100... mano brolis ir tevukas sako kad jie su savo masinom to nedaro (nors masinomis aplamai rupinas)... o internete chebra raso kad reikia tuos tepalus keist... tai kadangi jus ne mechanikai, kuriems knieti savo kisenes papildyti, pasidalinkit savo nuomone  aciu!
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
O kaip parasyta users manual kas kiek laiko reike keisti, kas kiek myliu, na aisku ten tik rekomendacija, as kai nuvarau savo masinai pakeisti variklio alyva, man ten visko prisuoke ir stabdziu skysty reike keisti, nes tuoj nestabdys, ir vairo stiprintuvo skydty reike pakeisti nes tuoj nepasuksi vairo, visa tai asiku buvo pries kokius 2-3 metus, bet vis dar vaziuoje, stabdo ir vaira galiu pasukti  taip kad cia tau nuspresti. Aisku jei turi garantija tai privalai viska daryti kaip parasyta o jei neturi tai kaip nori.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
nu jeje as suprantu kad ta masina nesugrius is kart tu tepalu nepakeitus bet zinai, kai isleidau nemazai pinigu tai masinai nusipirkt, tai norisi kad ji man vaziuotu iki 200,000 myliu be problemu... 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Quote:norisi kad ji man vaziuotu iki 200,000 myliu be problemu.. Tikrai nemanu kad taip ymanoma, siokios ar tokios vistiek bus problemos. O kiek dabar myliu? ar turi garantija? Koke masina?
|
|
|
|
turi 40.000 ir yra Toyota Highlander. sako kad auksine masina ir girdejau kad jei tepalus laiku keiti, masina varo be sugriuvimo vos ne aplink pasauli... bet ar tai yra pavaru dezes tepalai ar variklio???? garantijos neturiu...
|
|
|
|
Quote:sako kad auksine masina Sugokis kaimynu seis laikais O tepalus tai variklio kas 3000 myliu keisti reike, nors jei geresny pili tai lygtai 5000. O pavaru dezes tai sakyciau kad nereike keisti. Manyciau kad automatine deze?
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/10/2008 Posts: 130 Points: 390 Location: Houston, TX 77096
|
nu as su savo vyrioku cia pasitariau.. sako,kad ideja keist ner blogo.. jei dar va tik ka pirkau.. masina ner nauja.. ir nezinai, kai su ja pries tai seimininkas dare... Siaip sako keist reiktu gal kas kokius 50,000 myliu... zodziu, nuo taves, Evelina, priklauso...
|
|
|
|
aha, aisku  aciu.
|
|
|
|
|
Siaip kartais gal mechanikai ir gera dalyka pasiulo.. ypac jei pazysti ir zinai, kad ne tiek pinigu reik, kiek padet bando... O jei ne, tai verta ir dar keliems parodyt... arba va kaip tu, forume paskelbt  gera ideja siaip nuomoniu pasirinkt!!! As siuo klausimu(masinu) vyru pasitikiu.. vairuoju kaip sakant kol leidzia
|
|
|
|
jeje tai tas ir yra, kad neturim tokio tikrai patikimo mechaniko pazistamo, o kai paklausiu "megeju" tai atsiranda simtai nuomoniu 
|
|
|
|
|
jei reikia kokio patarimo del masinos, ar taisymo, ar dar ko, kas susije su sita technika, gali kreiptis - pasistengsiu is vyro istemt kaip galima daugiau info, kiek galetu anas ar tas kainuot ir kas ant kiek pataisyt gali...
|
|
|
|
turesim omeny 
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Mano buvęs kolega ir buvęs mechanikas, rekomendavo automatinės greičių dėžės tepalus keisti kas 60 tūkstančių mylių. Nes japoniškos greičių dėžės pakeitimas brangiai kainuoja. Bičas nedurnas ir aš jo patarimu pasinaudosiu tik man dar ne laikas. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
aha... nu gerai. cia kaip auksinis vidurys tarp super dazno keitimo ir visisko nekeitimo
|
|
|
|
virgis wrote:Mano buvęs kolega ir buvęs mechanikas, rekomendavo automatinės greičių dėžės tepalus keisti kas 60 tūkstančių mylių. Nes japoniškos greičių dėžės pakeitimas brangiai kainuoja. Bičas nedurnas ir aš jo patarimu pasinaudosiu tik man dar ne laikas.
Kiek zmoniu tiek nuomoniu, vieni sako 60 tuk., kiti sako 70 tuk. Ir kiekvienai masinai skirtingai, tam ir raso user manual, kad zmogus zinotai kada ir ka daryti. Taip kad pradekim skaityti ka gamintojei rekomenduoje!
|
|
|
|
skaitom skaitom... gamintojai sako kas 30,000.... bet tie patys gamintojai is sito pelna varo -- jei nuvarai pas dyleri, tai dyleris is gamintoju perka produktus ir tt... karoce... biznis yra biznis 
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
|
Sveiki, Ar reikia palikti arbatpinigiu keiciant tepalus Aciu
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
PRO7 wrote:Sveiki, Ar reikia palikti arbatpinigiu keiciant tepalus Aciu TIKRAI NE !!!
|
|
|
|
Guest
|