|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
Maciau oru prognoze kad sniegelis keliavo per Texasa. Kam kiek kliuvo ? Pas mus Dalase tai tik slapdriba keleta minuciu buvo ir viskas.
O gal kas ir besmegeni nulipdete ?
|
|
|
|
Rank: Member
|
Austinui kliuvo, tik jau labai mazai. Man taip pasiseke atsbust nakti ir pamatyt baltus stogus, nes ryte nelabai kas liko is to sniego.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Houstone tai tikrai snigo! Ir vidury dienos! Na bet jeigu tiksliau, tai ilgokai stovejau lauke su savo 5-meciu, bet nelabai mums pavyko pagauti kokia snaige, nes jos buvo tokios smulkios ir retos, ir, aisku tuoj pat istirpdavo Na bet mano dukros mokykloje direktore per radija pranese "SNINGA, ZIUREKIT, SNINGA!" Tai visi isbego i lauka snaigiu gaudyti. Dukra gyresi, kad viena snaige burna pagavusi Nuo masinos stogo irgi buvo galima siokius tokius sniego trupinelius prigraibyti
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Lygtai snigo, smagu buvo. Mune attached the following image(s):  Sniegas 006.jpg (149kb) downloaded 118 time(s). Sniegas 007.JPG (53kb) downloaded 120 time(s).
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Nu va - sniegas Teksase visai ne pasaka!
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
mano vaikas labai dziaugesi, kad pamate kaip sninga... pas tevukus kalnuose ciupinejom sniega tai cia nebuvo pirmas kartas bet laimes pilnos kelnes buvo, kai pamate kad sninga pas mus  vaikai
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Pas mus tai krito kaip kokia krusa... apie 8h vakaro. Visi pradejo saukt - sleet sleet!, bet kad man tai buvo labai panasu i Lietuvoj matyta krusa... Brr...nieko grazaus nebuvo. O pas jus tikras sniegas buvo?
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Quote:O pas jus tikras sniegas buvo? Kaip rudeninis sniegas nezinai ar lyje ar sninga, nuotraukas dariau vakare apie 10 val., ryte atsikeliau sniego kaip nebuve
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
faina  pas mus skrusos nebuvo, veliau, kai nustojo "lyt-snigt", matyt pasalo biski ir buvo to sniegelio neblogai (pagal Texas standartus).. stogai balti, masinos apsnigtos... stebuklai 
|
|
|
|
Grazu...  Bet nepasiilgau saltos ir baltos ziemos... Paziuret tik grazu
|
|
|
|
pritariu  per langa ziurint jega, juolab kai namie silta... dar kelias minutes pasivakscioti smagu, vaikam su rogem nuo kalno... bet sniego maudyniu ir rytais apsalusiu masinu bei uzsnigtu keliu, deja, nepasiilgau 
|
|
|
|
Jo.... Kai prisimenu savo uzsalusias rankas rytais gremziant leda nuo masinos stiklu, tai brr  As turejau alergija salciui, tai "saldu" buvo..
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Man ir grazu tik paziuret  . Paskutinius dvi ziemas teko praleist Lietuvoje , tai uzteko to dziaugsmo kai rytais masinos nuo salcio neiseidavo uzvest  . Siaip smagu kai sniegas, bet Lietuvoje dazniau buna tokia pliurza nei grazus sniegelis
|
|
|
|
Turbut del oro ir grizot atgal i cia...
|
|
|
|
mano mama visada norejo i siltus krastus... cia pagyveno ir uzteko... dregme ir uodai... nors manau kad aplamai jai nebuvo taip baisu, bet pasiilgo 4 metu laiku... o teciui tai cia vos ne pragaras.... tai ir isdume i Oregono puse... o ten zalia kaip Lietuvoj. tik kalnuota 
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Vyresnio amziaus zmoniems gal sunkiau priprasti prie visko. Man dregme taip pat nepatinka, bet mes vien pasirinkome Corpus Christi mokytis tik delto, kad pamateme palmes  ir, kad cia visus metus silta . Man labai patinka kai visada silta, o Lietuvoje buvo kosmaras tuos 2.5 metus . Kiek tos grazios vasareles Lietuvoje buna  , menesi ir viskas  . Bet visada labai malonu apsilankyti, kaip sveciui  . Manes vis mama klausineja gal kada vis delto sugalvosime grysti i Lietuva gyventi. Nezinau, nes musu visai kitokia padetis su dokumentais nei dauguma, uz tai niekad nesakau, niekada  . Nors labai nenoreciau
|
|
|
|
Nu kad nenori, tai ir negrisit... Kokios aplinkybes jusu bebutu, darykit viska, kas imanoma... Geriausia apie tai isvis neprasitart ir apie tai negalvot, nes blogiausia varianta labai lengva greit prisisaukt...
|
|
|
|
Evelina wrote:mano mama visada norejo i siltus krastus... cia pagyveno ir uzteko... dregme ir uodai... nors manau kad aplamai jai nebuvo taip baisu, bet pasiilgo 4 metu laiku... o teciui tai cia vos ne pragaras.... tai ir isdume i Oregono puse... o ten zalia kaip Lietuvoj. tik kalnuota  Tai dabar ar jie patenkinti?
|
|
|
|
gamta ten tai kaip rojuje  zalia zalia ir kalnuota ir vandens daug visur... karoce pasaka... ir del to jie kaifuoja. buna salta irgi, nors sniegas nelabai vargina, nes pas juos sninga retai, o kai pasiilgsta pusnu, nuvaro i kalnus  va prisegu viena foto, kur mano 2 metru broliukas stovi salia gargarinio Ford Bronco kalnuose... kokios egles....  Evelina attached the following image(s):  kalnuose.JPG (48kb) downloaded 18 time(s).
|
|
|
|
Guest
|