Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

2 Pages 12>
Keliones Options
Vilija
#1 Posted : Sunday, December 07, 2008 2:09:47 PM
Rank: Member

Turbut musu buryje atsiras megstanciu keliones. Kadangi musu pipiras dar mazas ir apie idomesnes keliones galiu tik pasvajot, noreciau pasidziaugt kitu ispudziais ir pasisemt ideju ateities kelionem. Idomu kokias keliones megsta Teksaso lietuviai? Ar megstat tolimesnes keliones, o gal bandot geriau pazint apylinkes ir kaimynines valstijas? Kokias transporto priemones renkates kelionems?
Manau butu saunu pasidalint ispudziais, nuotraukom ir patarimais.

Sponsor  

Evelina
#2 Posted : Sunday, December 07, 2008 5:47:21 PM
Rank: Gold Member

kiekviena vasara porai savaiciu su sunum vaziuojam pas mano tevukus WA valstijoj. Ir Vasingtonas ir Oregonas yra nuostabios valstijos. Kalifornijoj neteko buti bet sako kad visa vakarine pakrante labai grazi. o po Texas'a keliaujam nedaug. pavaziuojam i Hill Country su valtimis upeje paplaukioti vasaros metu... labai nepatinka kad tiek ilgai masinoj reikia sedet, kad i koki gamtos kampeli nusibelsti Sad
rasco
#3 Posted : Monday, December 08, 2008 12:49:53 PM

O mano viena mylimiausiu vietu yra Fredericksburg, Enchanted RockSmile Jau keleta kartu ten buvau, patinka laipioti, patinka aukstis... O pavasari tai su palapinem praleidziam naktele kokia.Smile Tikrai labai nuostabi vietaSmile
Siaip tai dazniausiai lankom Teksase esancias vietas, labai daug yra ka pamatyt, man viskas idomuSmile O kitais metais planuojam kelione i Utah. Ir Arizona bei New Mexico aplankysim. Labai megstu kalnus plikus, uolas visokias, dykumas, kaktusus ir pan.. Man patinka "plikas" grozisBigGrin
Evelina
#4 Posted : Monday, December 08, 2008 8:18:41 PM

tai pliki vyrai irgi Woot LOL LOL LOL
rasco
#5 Posted : Tuesday, December 09, 2008 12:07:52 PM

It dependsLOL Drool Drool
dkalinin
#6 Posted : Tuesday, December 09, 2008 2:52:17 PM
Rank: Silver Member

Mes siaip megejai pakeliaut... ypac mano vyras tai daro daug ir daznai LOL
Jei skaiciuot cia Amerikoj bunant, ka teko pamatyt, tai pradeciau nuo aplinkiniu vietoviu... ismaisem visa Texasa.. vyras aisku kur kas daugiau vietoviu mates Razz, bet man asmeniskai patiko keliones i Garden Park, ar kaip jis vadinas... ir prisilaipiot galima, prisiplaukiot... plius palapinej nusnaust.. ar su dviraciu pravaziuot...
O siaip is rimtesniu ir tolimesniu kelioniu, ko gero, isimintiniausia islikus Kruizas po Karibus ir Havajai(praeitas kaledas sventem)... labai labai nerealus vaizdai, gamta, vanduo... ech.. maziui gimus, paaugus, manau vel leksim "aplankyt" pamegtu vietu!

Patiko ir New Mexico.. slidinet vaziavom tris ziemas atgal.. is manes slidinetojas ne koks Razz, bet pati kelione idomi buvo ir isimintina - daugiau nebevaziuosiu gyvenime tiek toli ir tiek ilgai su masina RollEyes Skrist ir dar karta skrist!!! LOL

Mexico teko pabuvot. Primena musu senus senus laikus Lietuvelej.. tik kalba kita LOL Bet irgi buvo ko pamatyt, ka prisimint ir pasimokyt...

Labiausiai patiko New Yorkas... praleidau ten geras 10 dienu.. prisivaiksciojau iki soties ir ko gero to labiausiai buvau pasiilgus gyvenant cia, "masiniuotam" Texase. Kaifas pajust nuovargi ne nuo shopingu kaip sakant ar sedejimu, o nuo vaiksciojimo.. vel prisiminiau, ka reiskia patogo avalyne, nauja avalyne LOL

Vyras kur kas daugiau ispudziu apie visas savo keliones turetu... bet jis pas man uzsiemes Sad gal reiks intervju tipo is jo paimt ir isspausdint va cia ispudzius is visu jo kelioniu LOL Oj manau turetu kuo pasidalint...
rasco
#7 Posted : Wednesday, December 10, 2008 12:42:58 PM

O kur tas Garden Park?Confused
rasco
#8 Posted : Wednesday, December 10, 2008 12:44:23 PM

Mes tai labai megstm Sea World, su metiniais pasais lankomes ten kas antra menesi... Kazkaip jauku ten visad, ir tie sou tokie idomus...
dkalinin
#9 Posted : Wednesday, December 10, 2008 1:08:34 PM

Man rodos Gardner taip turi but teisingai.. reiks vyro pasiteiraut..
Siaip cia uz San Antonijaus... tikslesnius duomenis reiketu vyro paklaust.. o gal kas is vietiniu zinot? pameginsiu internete pasiknaisiot - gal pavyks paciai surast...
dkalinin
#10 Posted : Wednesday, December 10, 2008 1:11:48 PM

Vadinas Garner State Park

http://www.epinions.com/...241B181C-3A19D368-prod5

siuo adresu galima rast daugiau info apie ji...

jei patinka iskylos i gamta, tai turetu patikt ir sitas parkas...

Labai graziu vietu galima rast aplink Austina... dabar taip staigiai pavadinimu tu parku neprisiminsiu, bet vietu yra daug nerealiai graziu ir isimintinu...
rasco
#11 Posted : Wednesday, December 10, 2008 1:31:35 PM

Turesiu omenySmile Jo, apskritai, Teksase yra ka paziuret ...
Vilija
#12 Posted : Wednesday, December 10, 2008 6:13:40 PM
Rank: Member

New Yorkas man ir gi patiko butent del to kad pesciomis gali daug ka apeiti. Siaip tai dideliam mieste turbut nenoreciau gyvent, bet New Yorkas papirko mane.Mums pasiseke, kad buvom apsistoje pas vyro pusbroli kuris gyvena priesais Central Park, tai turbut nenuostabu, kad man patiko. Tai vyras sake kita karat reikia mane apgyvent kokiam gudziam uzkampy, tai meile New Yorkui iskart isgaruos BigGrin

Kadangi vyras is San Francisko tai tenka aplankyt CA likusia seima ir draugus. Tikrai grazi valstija. Verta pamatyt. Kadangi cia esu nepilni 2 metai tiek ir tesu macius. Tiesa buvom dar Cikagoj, nors ispudzio man nepaliko. Ateity labai noreciau aplanky Alaska, Colorado valstija (kazko man atrodo kad ten be galo grazu) gal kam teko pabuvot, Didyji Kanjona, Spalvotaja dykuma...Ai daug ka noreciau pamatyt, visko cia neisvardinsi...Sirdis tirpsta vien pagalvojus.

PS: rasco rase, kad megsta Sea World. O kur tai yra ir kas ten yra konkreciau jei galima?
rasco
#13 Posted : Thursday, December 11, 2008 11:41:53 AM

Sea World yra San Antonio mieste... Juru muziejus ir pramogu parkas... Banginiu sou didingi, juru liutu, delfinu pasirodymai... ir atskiri juru gyvunu kambariai, akvariumai, su daygyve ivairiausiu zuvu, rykliu, raju t.t. Be to, keletas rollercoasters, visokiu yra - nuo maziausiam tinkamo iki krastutinumu myletojo megstamu... Paprastai per viena diena nepaziuresi visko, reiki aplankyt dar ir dar...

Mune
#14 Posted : Thursday, December 11, 2008 1:47:21 PM

Quote:
Sea World yra San Antonio mieste... Juru muziejus ir pramogu parkas... Banginiu sou didingi, juru liutu, delfinu pasirodymai... ir atskiri juru gyvunu kambariai, akvariumai, su daygyve ivairiausiu zuvu, rykliu, raju t.t. Be to, keletas rollercoasters, visokiu yra - nuo maziausiam tinkamo iki krastutinumu myletojo megstamu... Paprastai per viena diena nepaziuresi visko, reiki aplankyt dar ir dar...

Mes ir kai varem tai 2 dienom, pirma diena bandem paziureti visus sou kaip 3D filmas, nardytojei, shamu. O antra diena vandeny pramirkom, uzsinesi padanga laiptais ir leidiesi zemy JEGA.
dkalinin
#15 Posted : Thursday, December 11, 2008 3:06:53 PM

Vilija wrote:
New Yorkas man ir gi patiko butent del to kad pesciomis gali daug ka apeiti. Siaip tai dideliam mieste turbut nenoreciau gyvent, bet New Yorkas papirko mane.Mums pasiseke, kad buvom apsistoje pas vyro pusbroli kuris gyvena priesais Central Park, tai turbut nenuostabu, kad man patiko. Tai vyras sake kita karat reikia mane apgyvent kokiam gudziam uzkampy, tai meile New Yorkui iskart isgaruos BigGrin

Kadangi vyras is San Francisko tai tenka aplankyt CA likusia seima ir draugus. Tikrai grazi valstija. Verta pamatyt. Kadangi cia esu nepilni 2 metai tiek ir tesu macius. Tiesa buvom dar Cikagoj, nors ispudzio man nepaliko. Ateity labai noreciau aplanky Alaska, Colorado valstija (kazko man atrodo kad ten be galo grazu) gal kam teko pabuvot, Didyji Kanjona, Spalvotaja dykuma...Ai daug ka noreciau pamatyt, visko cia neisvardinsi...Sirdis tirpsta vien pagalvojus.

PS: rasco rase, kad megsta Sea World. O kur tai yra ir kas ten yra konkreciau jei galima?

Colorado mano vyras isimylejes LOL metu negali prabut neaplankes kalnus ir nepaslidinejes... As dar ne karto ton pusen nevaziavau - vis rasdavau reikalu Flapper o va vyrui labai labai patiko... todel jei kita syki planuosim kur keltis gyvent, tai viena is pasirinktu vietu.
Didysis Kanjonas sake irgi paliko nerealu ispudi... tikiuosi kitais metais, kai jau turesim maziu ir jis bus kiek paugejes, vaziuosim pasizmonet ir mes.. kiek galima teti viena leist?! LOL
Chicago siaip daug kam patinka.. sako, kad svarus ir gan patrauklus miestas?

Siaip bet koks miestas, bet kokia kelione priklauso nuo aplinkybiu... t.y. su kuo vaziuoji, kaip, kur apsistoji ir kiek gali sau leist.... nes va tuo paciu metu kai as viesejau New York, viena mano drauge irgi sumaste, kad turi laiko ir nori aplankyt si nuostabu miesta Smile dvi keliauninkes.. tuo paciu metu... tos pacios vietos beveik.. bet ispudziai skirtingi. Ji labai nusivyle ir sake daugiau gyvenime ten kojos nekels LOL O man paliko nerealu ispudi mietsas!!! Taip, kad viskas priklauso nuo aplinkybiu...
bet keliau ir aplankyt ivairias vietoves - verta ir reikia!!!
rasco
#16 Posted : Thursday, December 11, 2008 5:01:27 PM

Mes ir kai varem tai 2 dienom, pirma diena bandem paziureti visus sou kaip 3D filmas, nardytojei, shamu. O antra diena vandeny pramirkom, uzsinesi padanga laiptais ir leidiesi zemy JEGA.[/quote]

Jo, JEGA... Fiesta Texas irgi neblogaiThumpUp
daivuze
#17 Posted : Wednesday, January 28, 2009 10:29:17 AM

rasco wrote:

Gal kokia 10 min nuo San Antonio yra Natural Bridge Caverns ir Wildlife ranch. Labai idomi vieta aplankyti.
Kristina
#18 Posted : Wednesday, January 28, 2009 11:29:38 AM

daivuze wrote:
rasco wrote:

Gal kokia 10 min nuo San Antonio yra Natural Bridge Caverns ir Wildlife ranch. Labai idomi vieta aplankyti.

Mums taip pat Wildlife ranch paliko labai dideli ispudi ThumbsUp
rasco
#19 Posted : Thursday, January 29, 2009 11:51:47 AM

Ruosiames aplankyt si pavasari.
Cia, tarp San Marcos ir San Antonio, New Braunfels, yra Snake Farm. Paprasta, neistaiginga, bet IVAIRIAUSIA DAUGYBE gyvaciu, ir informacija visada apie jas suteikia darbuotojai, ir paglostyt pitonus duoda... Lauke yra kitu gyvunu, longhorns, krokodilu, t.t. Tikrai yra ka pziuret ir paciupinetThumbsUp
Kristina
#20 Posted : Thursday, January 29, 2009 11:59:44 AM

rasco wrote:
Ruosiames aplankyt si pavasari.
Cia, tarp San Marcos ir San Antonio, New Braunfels, yra Snake Farm. Paprasta, neistaiginga, bet IVAIRIAUSIA DAUGYBE gyvaciu, ir informacija visada apie jas suteikia darbuotojai, ir paglostyt pitonus duoda... Lauke yra kitu gyvunu, longhorns, krokodilu, t.t. Tikrai yra ka pziuret ir paciupinetThumbsUp

Scared Gyvates man pats baisiausias padarelis . Jei as i jas pasiziuriu, tai paskui man vaizduojasi, kad jos aplinkui mane sliauzioja. BrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrScared Scared Scared Scared Scared
Users browsing this topic
Guest
2 Pages 12>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui