|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Taip pat ir kita rusiska parduotuve - Golden Grain, kuri yra netoli nuo Russian General Store. Tiesa, as esu buvusi Golden Grain tik viena karta, bet man patiko, kad jie lietuviska duona laike saldytuve, tai ji buvo ne tokia sukietejusi, kokia ji daznai buna Russian General Store.
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
GOLDEN GRAIN 5406 Birdwood Dr. Houston, TX 77096 Tel: (832)-778-8255 www.goldengrainhouston.comMan ir si parduotuve patinka labiau nei ant Hillcroft st. Labai skani uzsaldyta juoda lietuviska duonele. Ir ten taip pat kepa labai skanius tortus "Medutis" , "Napoleonas" ir kitus.. Pigesnes prekes, tik gal mazesnis pasirinkimas ! Ir kiek zinau, pernai metais pries Kaledas Zita toje parduotuveje pastebejo, kad buvo lietuvisku sliziku-kuciuku. Cia reikia Daivos paklaust, bet man atrodo, ten ir suriai skanesni
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 10/10/2008 Posts: 130 Points: 390 Location: Houston, TX 77096
|
Kristina wrote:GOLDEN GRAIN 5406 Birdwood Dr. Houston, TX 77096 Tel: (832)-778-8255 www.goldengrainhouston.comMan ir si parduotuve patinka labiau nei ant Hillcroft st. Labai skani uzsaldyta juoda lietuviska duonele. Ir ten taip pat kepa labai skanius tortus "Medutis" , "Napoleonas" ir kitus.. Pigesnes prekes, tik gal mazesnis pasirinkimas ! Ir kiek zinau, pernai metais pries Kaledas Zita toje parduotuveje pastebejo, kad buvo lietuvisku sliziku-kuciuku. Cia reikia Daivos paklaust, bet man atrodo, ten ir suriai skanesni Plius suriu pasirinkimas didesnis.. lietuvisku... vyras neseniai parnese, tai ir Dvaro turi, ir Rokiskio, ir dar kazkokio, bet pavadinimo nepamenu Siaip toj parduotuvej viskas svieziau.. bent jau man toks vaizdas susidare... zmoniu maziau ir ne viskas taip "suslepta". Be to pastaruoju metu ir prekiu pagausejo.... pasirinkimas didesnis, tai vienas malonumas prekintis.
|
|
|
|
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
.  Ačiū už adresiuką. Lėksiu pirkti juodos duonytės ir padarysiu giros Kalėdom.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Atrodo, kad dar niekas nebuvo paminejes, kur galima surasti Jacobs kavos. Tai va pigiausia Jacobs kava yra pirkti is Phoenicia parduotuves Westheimer gatveje. Ten ji kainuoja $3.99, kai HEB arba, sakysim, prie musu esancioj lenku parduotuvej ji kainuoja $5.99. Kiek suprantu, Phoenicia ta kava patys importuoja, o tada perparduoda kitoms parduotuvems. Cia yra ju zemelapiukas: http://local.yahoo.com/i...specialty-foods-houston
|
|
|
|
Joined: 11/29/2008 Posts: 113 Points: 339 Location: Katy,TX
|
Mes tai uzsisakom Jacobs kava internetu,daugiausia per http://germandeli.com/. Perkam didesni kieki tai ir siuntimas atsimoka. Paskutini karta mokejom po $3.59...Bet jie turi kavos kartais ir pigiau...
|
|
|
|
|
O gal kas kur matet GURMANS ( Amaretto ar Irish cream) kavos ? Seniau valgiai.com uzsisakydavau , bet dabar jos jau ten nebera  , tai kai mama atsiuncia po pakeli du, tai labai taupau, net vyrui neduodu
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
 as taip su sokoladu  turiu viena toki kuris man baisiai patinka tai as jo sokolado uzsiperku ir nei Matas, nei Omaras negauna... sakau kad ten mano vaistukai o tai kartais taip uzeina noras to sokolado pavalgyt, tai as varau vos ne dezemis... baisu 
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
Evelina wrote: as taip su sokoladu  turiu viena toki kuris man baisiai patinka tai as jo sokolado uzsiperku ir nei Matas, nei Omaras negauna... sakau kad ten mano vaistukai o tai kartais taip uzeina noras to sokolado pavalgyt, tai as varau vos ne dezemis... baisu  Evelina, o kaip vadinasi tas sokoladas?  as baisiai irgi sokolada megstu.... ir jau beveik pabaigiau savo uzsipirkta lietuviska Karuna sokolada Juokauju kad gerai suprantu alkoholikus....nes pati irgi ramybes nerandu, kol dar like namuose sokolado
|
|
|
|
|
Valgiai.com jau pasirode lietuviski KUCIUKAI  . Nezinau ar ka domina, bet 180 gr. uz $2.80 Kiek zinau ir Hiustone rusu pard. pernai metais buvo lietuvisku sliziku ( Golden Grain parduotuveje) Pernai Lietuviu Kucioms kepiau Kukciukus-Slizikus , tai oiiiiiiiiiiii, kiek tik recepteliu neisbanddziau  , mama prisiunte ir pagerintu sliziku recepta ir paprastu, tai siais metais nusprendziau, kad jau nebekepsiu  . Pernai metais pries kelias savaites bandymus buvau pradejus, maniau ziuresiu, kuris receptelis skanesnis ir tt.... Kai nesu didele kepeja, tai is pradziu is vis nesigavo, po savaites treniruociu jau geresni rezultatai pasirode  , tai manau, kad siais metais perleisiu kitiems si malonuma
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 229 Points: 687 Location: Richardson, TX
|
aciu......reikia dabar ir man Cadbury sokolado paieskot
|
|
|
|
man dar labai patinka Coffee Dreyer's ledai arba Mocha Almond Fudge (irgi Dreyer's). situos ledus as irgi valgau viena... irgi dezemis... ir dazniausiai traskiuose vafliuose... oi net pagalvojus seile bega... 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
As tai isimylejus Haagen-Dazs ledus, ypac Avieciu serbetas... Skonis kaip tikru tikriausiu lietuvisku misko avieciu!!! Niekaip neatsibosta...
|
|
|
|
|
http://www.valgiai.com http://www.lietuvele.com...=8&products_id=2984
YRA SAKOCIU  . Jei kas pasiilgote sio skanaus lietuvisko pyragelio  , tikrai nenusivilsit, pernai metais isbandeme, buvo labai sviezias ir skanus  . SKANAUS Tik dabar mastau is kur geriau uzsisakyt is valgiai.com ar is lietuvele pard.  . Visada naudojuosi valgiai.com , gal kas turi patyrimo su lietuvele web site'u  ?
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
na mes uzsisakinejam visada tik lietuvele.com ir maisto, ir zurnalu, ir LT atributikos. Pristato laiku (Fedex) iki 5 dienu mazdaug. Be to palyginau kainas lietuvele.com tos pacios prekes siek tiek pigiau.
|
|
|
|
rasco wrote:As tai isimylejus Haagen-Dazs ledus, ypac Avieciu serbetas... Skonis kaip tikru tikriausiu lietuvisku misko avieciu!!! Niekaip neatsibosta... oi kad sitie ledai skanus tai as net neabejoju bet negaliu leist savo apetitui 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Nu bet tu pabandyk..., o paskui save sustabdyk!
|
|
|
|
|
Siandien Lietuveles parduotuveje radau stai ka : http://www.lietuvele.com...=8&products_id=5040
Rita, gal teko isbandyt ??
|
|
|
|
Joined: 10/6/2008 Posts: 143 Points: 338 Location: Glen Ellyn, IL
|
Taip as pirkau ju parduotuveje sakoti, as negaliu pasakyti ar buvo Grand Duke gamintojas, as manau kad gana neblogas. Tik kad mane mama islepino su skoniu, ne sji ten Kauno raj rado tokius kepejus, kad sakotis burnoje leidziasi, o sitas buvo toks vidutiniokas, bet jei norisi paragauti ar kokia proga tai gal ir nieko. As pirkau Naujiems metams, tai dar gabaliuka turiu- gal atsiusti?
|
|
|
|
Guest
|