|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Šiandien gavau siuntinuką su keturiais kontroleriais. Reikės kurt lituoklį Kalėdos ne už kalnų. Šiandien ant gatvės jau mačiau eglutes papuoštas. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
virgis wrote:Šiandien gavau siuntinuką su keturiais kontroleriais. Reikės kurt lituoklį Kalėdos ne už kalnų. Šiandien ant gatvės jau mačiau eglutes papuoštas. Na as jau praeita savaitgali kontroleri su visa deze lauke pakabinau kaip ir koloneles prie pastoges pritvirtinau ir pajungiau 
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Pas mane 16 kanalų po pastoge tebekabo nuo Halloween'o. Dar neapsisprendžiau ar naudosiu jį Kalėdoms ar ne. Šiais metais Kalėdos bus kuklios, bet atleistina nes tik pirmos Kalėdos name reikia kojas apšilti. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
Oi , as irgi noriu tu mirksinciu lempuciu!!! Pas ka galima kreiptis.???
|
|
|
|
Oi tos mirksinčios lemputės vadinasi hobis, kuris suryja nemažai laiko ir pinigų ir retkarčiais nervų. Aš savaitgalį buvau Lowes tai ten mačiau keturių kanalų kontroleriuką viskas užprogramuota tik įjungei ir veikia lemputės mirksi ir muzikikė groja ir nervų nekainuoja. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Administration  Joined: 10/3/2008 Posts: 309 Points: 608 Location: Plainfield, IL
|
virgis wrote:Oi tos mirksinčios lemputės vadinasi hobis, kuris suryja nemažai laiko ir pinigų ir retkarčiais nervų. Teisingai pastebeta, hobis kuris surija visa laisva laika ir nemazai $$$. Sioms kaledom as pradejau ruostis nuo geguzes. Po biski pirkausi, litavau .. na jau arteja finisas. Si sekmadieni planuoju stoga puosto. O tie gatavi lempuciu valdikliai tai is tiesu zmonems issigelbejimas. Mirksi groja. Tik plug and play  Pernai maciau ~100 zaliu kainavo.
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
aciu vyrukai !  begsiu i Lowes. Turesiu graziausiai namuka gatveje
|
|
|
|
Na va pagaliau sukeliau i savo puslapi foto kaip daromos eglutes. Mini Tree - Kaip jos gaminamosPaprasta, grazu, pigu tik uztrunka visa vakara
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Quote:Na va pagaliau sukeliau i savo puslapi foto kaip daromos eglutes. Viena eglute tik 100 lempukiu atrodo daugiau, as kazkur maciau girlenda 450 lempukio, tai dar aukstesne iseitu.
|
|
|
|
Mune wrote:Quote:Na va pagaliau sukeliau i savo puslapi foto kaip daromos eglutes. Viena eglute tik 100 lempukiu atrodo daugiau, as kazkur maciau girlenda 450 lempukio, tai dar aukstesne iseitu. Jo reikes pataisyti, cia buvo naudota 250 lempuciu. Po 450 deda kai keliu spalvu daro. Cia tik skaidrios naudotos.
|
|
|
|
Na mano namelis jau papuostas Man patinka, zmonyte taip pat dziagsmingai prieme mano darba Paziurekite patys, cia keletas video: Video
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Labai grazu  . Su saiku, ir jauku
|
|
|
|
|
|
|
|
"Merry Christmas Everyone" labiausiai nusisekęs. Vertėjo pažiūrėt filmukus apie Vixen išmokau keleta labai naudingų triukų. Man šiemet labai ne kaip gavosi su pasiruošimais Kalėdos atėjo greičiau nei tikėjausi. Bus ant druniaus, kitais metais bandysim planuoti ir ruoštis atsakingiau. Supratau, kad padaryti gražiai visdėlto reikia žaisti su spalvom. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Dekui uz komentarus. As pats manau kad 'Feliz Navidad' taip pat neblogai gavosi. Kaip kaimynai sake - Disco Disco  O nemazas issukis buvo 'Driving Home For Christmas' nes melodija leta, tai daug sunkiau daryti.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Saunu, as seile varvinu ziuredama. Mes kol kas dar jokiu lempuciu nepakabinom
|
|
|
|
Na va idejau ir kelias foto diena ir nakti kaip atrodo musu namelis: Kalediniu lempuciu foto
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Tikrai labai labai grazu
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
wow wow... o vis atrodo kad tik kazkokie nemirtingieji taip namus pasipuosia...  labai grazu 
|
|
|
|
Guest (2)
|