Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

3 Pages <123
Kas gyvenate Austine atsiliepkite cia Options
Gee
#41 Posted : Sunday, November 30, 2008 10:06:31 AM
Rank: Newbie

Vilija wrote:
Na del Sasha's Gourment Market tai cia pradziuginotThumbsUp O kur yra ta parduotuve? Gal zinot ar turi jie ten kondencuoto pieno. Labai noriu pasidaryt tingini Drool Ir siaip lietuvisko maisto pasiilgus baisiai esu.

As nezinau tikslaus adreso, bet stai kaip ten patekti:

Vaziuojant Mopac Northbound, exit Anderson lane.
Pravaziuot viena sviesofora ir man atrodo prie antro sviesoforo sukti i desine, tada desinej is karto bus Sun Harvest o i pirma parking lot isukus kaireje yra ir Sasha's store 2-aukstu pastate. Gatve galbut vadinasi Rockwood bet negaliu garantuoti. Lengva rasti. Taip pat ten yra ir Brazilu parduotuve salia jo, sekancios durys.

Ten visokia varske ir lietuviski sureliai tai buna labai seni. As perku olandiska suri ir chalva - skaniausi man dalykai. Daug alaus ir sampano lietuvisko yra. Duona tai labai sena, daznai kaip plyta ir ji gaminama Niujorke, ne lietuvoje, bet turi lietuviska veliava ant maiselio. Bukit careful. Bet Sasha labai fainas. Sekmes!
RitaE
#42 Posted : Tuesday, December 02, 2008 12:54:54 PM
Rank: Silver Member

rasco wrote:
cha chaLOL LOL LOL O kada issikraustai?

as jau Chikagoje, bet i savo busta isikraustau Sausio 2.
labai faini vaizdai lauke- visur sniegas , medziai kaip pasakoje apserksnija balta balta.....
teperatura apie-3C, tai mano sunus nenori is sniego islysti.
Mes gyvensime apie pusvalandi nuo Chikagos, tai cia labai faini miestukai su jaukiomis gatvemisThumpUp
tai pagaliau galima kazkur iseiti ir pavaikscioti ir kavos isgerti- ir be masinosThumbsUp

Linkejimai texsasieciams!
rasco
#43 Posted : Tuesday, December 02, 2008 1:27:37 PM
Rank: Gold Member

Oi kaip smagu del to, kad masinos nereikia!ThumpUp Zinai, del sniego tai baugu... Salta, brrr..Scared
Ar ten ketinat nuolat pasilikt?
Lina
#44 Posted : Saturday, January 24, 2009 11:27:55 PM
Rank: Newbie

sveiki! As atsikrauciau i Austin is Washington State. ar buna cia kokie jusu susirinkimai? as katik baigaiu Washington State University ir dabar Austin darau internship. Ieskau savuSmile

Lina
Kristina
#45 Posted : Saturday, January 24, 2009 11:56:56 PM
Rank: Gold Member

Gee wrote:
Vilija wrote:
Na del Sasha's Gourment Market tai cia pradziuginotThumbsUp O kur yra ta parduotuve? Gal zinot ar turi jie ten kondencuoto pieno. Labai noriu pasidaryt tingini Drool Ir siaip lietuvisko maisto pasiilgus baisiai esu.

As nezinau tikslaus adreso, bet stai kaip ten patekti:

Vaziuojant Mopac Northbound, exit Anderson lane.
Pravaziuot viena sviesofora ir man atrodo prie antro sviesoforo sukti i desine, tada desinej is karto bus Sun Harvest o i pirma parking lot isukus kaireje yra ir Sasha's store 2-aukstu pastate. Gatve galbut vadinasi Rockwood bet negaliu garantuoti. Lengva rasti. Taip pat ten yra ir Brazilu parduotuve salia jo, sekancios durys.

Ten visokia varske ir lietuviski sureliai tai buna labai seni. As perku olandiska suri ir chalva - skaniausi man dalykai. Daug alaus ir sampano lietuvisko yra. Duona tai labai sena, daznai kaip plyta ir ji gaminama Niujorke, ne lietuvoje, bet turi lietuviska veliava ant maiselio. Bukit careful. Bet Sasha labai fainas. Sekmes!

O duona kieta gal delto, kad saldiklyje stovi BigGrin . Nes mes Hiustone ja is saldiklio tik ir imam Wink
RitaE
#46 Posted : Monday, April 13, 2009 4:56:59 PM
Rank: Silver Member

rasco wrote:
Oi kaip smagu del to, kad masinos nereikia!ThumpUp Zinai, del sniego tai baugu... Salta, brrr..Scared
Ar ten ketinat nuolat pasilikt?

kazkaip praziopsojau tavo klausima. nezinau kaip bus su pasilikimu, bet manau kad ilgiasniam laikui. Su mano vyru neaisku, bet ie jam patinka Il valstija labiau nei TX. Aisku jo s vajone gyventi Italijoje ar VokietijojeBigGrin Bet su dabartine situacija su ekonomika, manau mes tik patenkinti kad jis turi darba. Mes busim vede 10 metu, o krausteme 6 kartusThumbsUp Taip kad nieko konkretaus nezinau, patokek as nesiskundziu su kraustymuosi, jei vyro kompania viska supakuoja ir islaidas padengia. Kol kas neturejome jokiu problemu, tik tiek kad kitai metai Aras prades lankyti mokslus, tai gal mums reikes apsitoti.LOL tai vaikui visai galva sumaisysime, jis vis dar prisimena namus TXSad , o man taip sirdy suskausta , tik tikiuosi kad su laiku gal uzmirs.
Users browsing this topic
Guest
3 Pages <123
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui