Dallas Houston Austin San Antonio Texas estate prices and houses. auto classifieds and sales, rent. Appartament rent and lease. Properties for sale in Texas. Dallas, Houston lawyers. car lease. Houston entertainment and night life. Universities and colledger in Houston and Dallas. Food, receiptes, restourants, bars, pubs.

Net 7 lietuviski TV kanalai internetu - www.lietuviska.tv, Isbandyk nemokamai dabar
Welcome Guest Active Topics | Log In | Register

Poll Question : Kur perkates lietuviska maista ?
Choice Votes Statistics
Lietuviu parduotuvese 4 21 %
Rusu parduotuvese 11 57 %
Lenku parduotuvese 3 15 %
Siunciames internetu 1 5 %
Perkam lietuvoje kai sveciuojames 0 0 %
Atsiuncia atrimieji 0 0 %
Kita, pakomentuokite forume 0 0 %

3 Pages <123>
Kur perkates lietuviska maista (apklausa) ? Options
Siga
#21 Posted : Saturday, November 22, 2008 11:24:14 PM
Rank: Gold Member
Sponsorius

Taip pat ir kita rusiska parduotuve - Golden Grain, kuri yra netoli nuo Russian General Store.
Tiesa, as esu buvusi Golden Grain tik viena karta, bet man patiko, kad jie lietuviska duona laike saldytuve, tai ji buvo ne tokia sukietejusi, kokia ji daznai buna Russian General Store.
Kristina
#22 Posted : Sunday, November 23, 2008 9:42:40 AM

GOLDEN GRAIN
5406 Birdwood Dr.
Houston, TX 77096
Tel: (832)-778-8255
www.goldengrainhouston.com

Man ir si parduotuve patinka labiau nei ant Hillcroft st.
Labai skani uzsaldyta juoda lietuviska duonele. Ir ten taip pat kepa labai skanius tortus "Medutis" , "Napoleonas" ir kitus.. Pigesnes prekes, tik gal mazesnis pasirinkimas !
Ir kiek zinau, pernai metais pries Kaledas Zita toje parduotuveje pastebejo, kad buvo lietuvisku sliziku-kuciuku. Cia reikia Daivos paklaust, bet man atrodo, ten ir suriai skanesni Smile
dkalinin
#23 Posted : Monday, November 24, 2008 12:24:59 PM
Rank: Silver Member

Kristina wrote:
GOLDEN GRAIN
5406 Birdwood Dr.
Houston, TX 77096
Tel: (832)-778-8255
www.goldengrainhouston.com

Man ir si parduotuve patinka labiau nei ant Hillcroft st.
Labai skani uzsaldyta juoda lietuviska duonele. Ir ten taip pat kepa labai skanius tortus "Medutis" , "Napoleonas" ir kitus.. Pigesnes prekes, tik gal mazesnis pasirinkimas !
Ir kiek zinau, pernai metais pries Kaledas Zita toje parduotuveje pastebejo, kad buvo lietuvisku sliziku-kuciuku. Cia reikia Daivos paklaust, bet man atrodo, ten ir suriai skanesni Smile

Plius suriu pasirinkimas didesnis.. lietuvisku... vyras neseniai parnese, tai ir Dvaro turi, ir Rokiskio, ir dar kazkokio, bet pavadinimo nepamenu ThumbDown
Siaip toj parduotuvej viskas svieziau.. bent jau man toks vaizdas susidare... zmoniu maziau ir ne viskas taip "suslepta". Be to pastaruoju metu ir prekiu pagausejo.... pasirinkimas didesnis, tai vienas malonumas prekintis.
daivuze
#24 Posted : Tuesday, November 25, 2008 11:12:19 AM

.Smile Ačiū už adresiuką. ThumbsUp
Lėksiu pirkti juodos duonytės ir padarysiu giros Kalėdom.
Siga
#25 Posted : Thursday, December 04, 2008 11:00:26 AM
Sponsorius

Atrodo, kad dar niekas nebuvo paminejes, kur galima surasti Jacobs kavos. Tai va pigiausia Jacobs kava yra pirkti is Phoenicia parduotuves Westheimer gatveje. Ten ji kainuoja $3.99, kai HEB arba, sakysim, prie musu esancioj lenku parduotuvej ji kainuoja $5.99. Kiek suprantu, Phoenicia ta kava patys importuoja, o tada perparduoda kitoms parduotuvems. Cia yra ju zemelapiukas:
http://local.yahoo.com/i...specialty-foods-houston
Asta
#26 Posted : Thursday, December 04, 2008 12:01:21 PM

Mes tai uzsisakom Jacobs kava internetu,daugiausia per http://germandeli.com/. Perkam didesni kieki tai ir siuntimas atsimoka. Paskutini karta mokejom po $3.59...Bet jie turi kavos kartais ir pigiau...
Kristina
#27 Posted : Friday, December 05, 2008 9:54:31 AM

O gal kas kur matet GURMANS ( Amaretto ar Irish cream) kavos ? Seniau valgiai.com uzsisakydavau , bet dabar jos jau ten nebera Crying , tai kai mama atsiuncia po pakeli du, tai labai taupau, net vyrui neduodu BigGrin
Evelina
#28 Posted : Friday, December 05, 2008 10:04:22 AM

Laugh as taip su sokoladu Laugh turiu viena toki kuris man baisiai patinka tai as jo sokolado uzsiperku ir nei Matas, nei Omaras negauna... sakau kad ten mano vaistukai o tai kartais taip uzeina noras to sokolado pavalgyt, tai as varau vos ne dezemis... baisu Blushing
virgaheft
#29 Posted : Friday, December 05, 2008 12:42:16 PM

Evelina wrote:
Laugh as taip su sokoladu Laugh turiu viena toki kuris man baisiai patinka tai as jo sokolado uzsiperku ir nei Matas, nei Omaras negauna... sakau kad ten mano vaistukai o tai kartais taip uzeina noras to sokolado pavalgyt, tai as varau vos ne dezemis... baisu Blushing

Evelina, o kaip vadinasi tas sokoladas? Drool as baisiai irgi sokolada megstu.... ir jau beveik pabaigiau savo uzsipirkta lietuviska Karuna sokolada Sad
Juokauju kad gerai suprantu alkoholikus....nes pati irgi ramybes nerandu, kol dar like namuose sokolado LOL
Kristina
#30 Posted : Monday, December 08, 2008 8:18:22 PM

Valgiai.com jau pasirode lietuviski KUCIUKAI Smile . Nezinau ar ka domina, bet 180 gr. uz $2.80
Kiek zinau ir Hiustone rusu pard. pernai metais buvo lietuvisku sliziku ( Golden Grain parduotuveje)

Pernai Lietuviu Kucioms kepiau Kukciukus-Slizikus , tai oiiiiiiiiiiii, kiek tik recepteliu neisbanddziau Blink , mama prisiunte ir pagerintu sliziku recepta ir paprastu, tai siais metais nusprendziau, kad jau nebekepsiu LOL . Pernai metais pries kelias savaites bandymus buvau pradejus, maniau ziuresiu, kuris receptelis skanesnis ir tt.... Kai nesu didele kepeja, tai is pradziu is vis nesigavo, po savaites treniruociu jau geresni rezultatai pasirode LOL LOL LOL , tai manau, kad siais metais perleisiu kitiems si malonuma Cursing
Evelina
#31 Posted : Tuesday, December 09, 2008 8:50:17 PM

virgaheft wrote:
Evelina wrote:

Evelina, o kaip vadinasi tas sokoladas? Drool as baisiai irgi sokolada megstu.... ir jau beveik pabaigiau savo uzsipirkta lietuviska Karuna sokolada Sad
Juokauju kad gerai suprantu alkoholikus....nes pati irgi ramybes nerandu, kol dar like namuose sokolado LOL

Laugh Laugh Laugh oi juokas Laugh Laugh Laugh

dezemis varau Cadbury sokolada, labiausiai patinka Roasted almond pieniskame sokolade, bet kai nebuna, pasitenkinu Fruit & Nut pienisku... Walgreen's kartais turi "specials", tai uz doleri su puse galima nusipirkt... as tada kelis pavarau tai kasininkes taip paziuri i mane keistai... Blink o man skanu.... niam niam niam Drool
virgaheft
#32 Posted : Tuesday, December 09, 2008 9:10:57 PM

Evelina wrote:
virgaheft wrote:
Evelina wrote:

Laugh Laugh Laugh oi juokas Laugh Laugh Laugh

dezemis varau Cadbury sokolada, labiausiai patinka Roasted almond pieniskame sokolade, bet kai nebuna, pasitenkinu Fruit & Nut pienisku... Walgreen's kartais turi "specials", tai uz doleri su puse galima nusipirkt... as tada kelis pavarau tai kasininkes taip paziuri i mane keistai... Blink o man skanu.... niam niam niam Drool

aciu......reikia dabar ir man Cadbury sokolado paieskot Drool
Evelina
#33 Posted : Wednesday, December 10, 2008 8:18:59 PM

man dar labai patinka Coffee Dreyer's ledai arba Mocha Almond Fudge (irgi Dreyer's). situos ledus as irgi valgau viena... irgi dezemis... ir dazniausiai traskiuose vafliuose... oi net pagalvojus seile bega... Wink
rasco
#34 Posted : Thursday, December 11, 2008 11:47:05 AM

As tai isimylejus Haagen-Dazs ledus, ypac Avieciu serbetas... Skonis kaip tikru tikriausiu lietuvisku misko avieciu!!! Niekaip neatsibosta...Flapper
Kristina
#35 Posted : Sunday, December 14, 2008 10:32:55 AM

http://www.valgiai.com
http://www.lietuvele.com...=8&products_id=2984

YRA SAKOCIU ThumbsUp . Jei kas pasiilgote sio skanaus lietuvisko pyragelio Smile , tikrai nenusivilsit, pernai metais isbandeme, buvo labai sviezias ir skanusThumbsUp . SKANAUS Wink

Tik dabar mastau is kur geriau uzsisakyt is valgiai.com ar is lietuvele pard. Confused . Visada naudojuosi valgiai.com , gal kas turi patyrimo su lietuvele web site'u Smile ?
VytasZ
#36 Posted : Sunday, December 14, 2008 4:59:49 PM
Rank: Administration

na mes uzsisakinejam visada tik lietuvele.com
ir maisto, ir zurnalu, ir LT atributikos.
Pristato laiku (Fedex) iki 5 dienu mazdaug.
Be to palyginau kainas lietuvele.com tos pacios prekes siek tiek pigiau.
Evelina
#37 Posted : Monday, December 15, 2008 11:40:40 AM

rasco wrote:
As tai isimylejus Haagen-Dazs ledus, ypac Avieciu serbetas... Skonis kaip tikru tikriausiu lietuvisku misko avieciu!!! Niekaip neatsibosta...Flapper

oi kad sitie ledai skanus tai as net neabejoju bet negaliu leist savo apetitui Laugh
rasco
#38 Posted : Monday, December 15, 2008 12:47:57 PM

Nu bet tu pabandyk..., o paskui save sustabdyk!LOL
Kristina
#39 Posted : Sunday, March 15, 2009 11:20:39 AM

Siandien Lietuveles parduotuveje radau stai ka : http://www.lietuvele.com...=8&products_id=5040

Rita, gal teko isbandyt ??
RitaE
#40 Posted : Sunday, March 15, 2009 4:12:48 PM

Taip as pirkau ju parduotuveje sakoti, as negaliu pasakyti ar buvo Grand Duke gamintojas, as manau kad gana neblogas. Tik kad mane mama islepino su skoniu, ne sji ten Kauno raj rado tokius kepejus, kad sakotis burnoje leidziasi, o sitas buvo toks vidutiniokas, bet jei norisi paragauti ar kokia proga tai gal ir nieko. As pirkau Naujiems metams, tai dar gabaliuka turiu- gal atsiusti?
Users browsing this topic
Guest (2)
3 Pages <123>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Paaukokite forumo palaikymui