|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Uždejau siūsi programikiu tikrai rasi ka nors gero. Mune attached the following image(s):  2008-11-12_150134.png (6kb) downloaded 61 time(s).
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
je bet kiek pamenu tu sakei kad parsiusi man gatavas.....  o cia reikia sudet video su zodziais ir tt ir pan...
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Quote:je bet kiek pamenu tu sakei kad parsiusi man gatavas..... Tikrai neatsimenu kažką panašaus žadejęs, bet kadangi neradau nieko tik programas kur gali pati pasidarįti, todel as manau jog pažadą kurio nepažadėjau ištesėjau. Ir šitos visos programos free, tik sudetos y viena vieta kad butų legviau. Prieš ykraunant y interneta ar kas nors norės parsisiūsti? Ar man ištrinti?
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Ką galiu pasakyti... nedžiugina rezultatai, visiškai nedžiugina. Totalinis pravalas, reikės kontaktuoti su giminėm iš Lietuvos, kad pasirašytų už mane tą nelemtą važtaraštį. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
Mune wrote:Išsiaiškinau, kad nieko nesuprantu  , per daug sudetina programa bet radau kita PREE čia galima ir pačia kepti dainas o galima prisisiūsti Visko na lietuvisku tai čia sudetingiau taip kad mokykitė. Aš neturiu klausos todel nemanau, jog man pavyks padaryti nors viena daina, todėl as geriau kaip Evelina persisiūsiu jau padarytias nu va Ramunai, ziurek kur pajuodinau. ar ne taip supratau kad parupinsi gatavas dainas???? jei nera tai nera
|
|
|
|
Quote:Ką galiu pasakyti... nedžiugina rezultatai, visiškai nedžiugina. Totalinis pravalas, reikės kontaktuoti su giminėm iš Lietuvos, kad pasirašytų už mane tą nelemtą važtaraštį. Stebuklu nebuna, jei niekas nenori daryti tai as cia nieko detas. O galetu kepti ka tik nori kiek tik nori.
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Niekas čia nieko nekaltina. Buvo mestas iššūkis ir tiek, o kad jo nieks nepagavo ir dabar vargšas guli ant grindų tai čia kita istorija. Aš rezgu planą, jeigu išdegs pasidalinsiu. A daba paslapts. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
 nu viskas, sudominai... lauksim kol paaiskes slaptas planas 
|
|
|
|
Quote: Niekas čia nieko nekaltina. Buvo mestas iššūkis ir tiek, o kad jo nieks nepagavo ir dabar vargšas guli ant grindų tai čia kita istorija. Lietuvoj tie kurie perka dvd nepiratauje, o tie kurie piratauje neyperka, taip kad gali daryti ka tik nori nieko nerasi. Quote:Aš rezgu planą, jeigu išdegs pasidalinsiu. A daba paslapts Tau gal reike dvd ripper?
|
|
|
|
kalba ekspertas 
|
|
|
|
Turiu DVD riperį (gražus žodis gaunasi jeigu priekyje pridėti "t" ) jeigu neveiks tada skolinsiuos tavo _riperį. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
Guest
|