|
|
|
Rank: Newbie
Joined: 11/5/2008 Posts: 2 Points: 6 Location: San Marcos, Texas
|
Sveiki, Pries atvaziuodamas i Texasa as net nezinojau taisykliu kaip zaisti amerikietiska futbola... Dabar sis sportas yra vienas is mano megstamiausiu... Man patinka Dallas Cowboys ir Titans is NFL. Ar kas nors is Teksaso Lietuviu ziuri ar domejasi amerikietisku futbolu??? Jai taip tai parasykit kokias komandas megstat ar tik pasidalinkit su mum koks yra jusu megstamiausias sportas...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Mes su vyru atvaziavome i amerika zaisti krepsinio. MOkemes ir zaideme Weatherford College , o paskui 2 metus Texas A&M University ( Corpus Christi). Mes uz krepsini  . O futbolo nezinom net taisykliu  .
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
as irgi uz kasi ar fule o amerikonu futbolas atrodo keistai... nors filmus apie ju fule (remember the titans pvz) ziureti visai nieko 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
As tai nesuprantu, kodel ju fule vadinasi FULE. Is kur jie cia isvis istrauke tokia nesamone...
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
geras klausimas... 
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Kristina wrote:Mes su vyru atvaziavome i amerika zaisti krepsinio. MOkemes ir zaideme Weatherford College , o paskui 2 metus Texas A&M University ( Corpus Christi). Mes uz krepsini  . O futbolo nezinom net taisykliu  . O dabar dar vis zaidziat krepsini? Ar jau nebe?
|
|
|
|
|
Jau nebezaidziam krepsinio  . Tik vyras kiekviena miela dienele miesto krepsinio lygoje zaidzia savo malonumui su krepsinio megejais  O man matyt krepsinio buvo per daug, tai nelabai noriu net kamuoli i rankas paimti  . Nors labai noreciau surinkt Teksaso lietuviu krepsinio komandele ( moteru ir vyru) , kuri kiekvienais metais galetu sudalyvaut pagrindiniuose krepsinio turnyruose , kurie dazniausiai vyksta NY, NJ ar Connecticut'e. Jei turetume komanda, tai viena is tokiu turnyru galetume suorganizuoti ir Teksaso valstijoje  . Kas uz tai ??? Buriam komanda
|
|
|
|
as i sirgalius 
|
|
|
|
As tai irgi tik fane...  As labai megstu STEBET krepsi...nuosirdziai isijauciu, "sergu", bet zaist tai nenoriu... Kazkada vaikystej mane verte lankyt krepsini, tai nelabai mieli prisiminimai... As labiau sokt norejau! Ach, tie tevai...
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Dėl dalyvavimo turnyruose tai nežinau, bet iš principo aš esu už. Nesu didelis sportininkas, bet smagu kašę pamėtyt. Tiesa reikėtų labai palaipsniui kokius pusę metų didinti krūvius bo su mano kompleksija galima ir anapilin nukeliauti nepasiruošus. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Na ne pats geriauses žaidėjas, bet norečiau ir aš y kašę pametyti. Taip kad komandau jau beveik yra, sirgaliu svarbiausei turim, galim visur dalyvauti!!!
|
|
|
|
 nu va Kristina, gausit vel kraustytis i Houston'a... nieko nebus 
|
|
|
|
Rank: Silver Member
Joined: 11/9/2008 Posts: 245 Points: 735 Location: Katy, TX
|
As irgi sirgaliu galiu pabuti  , zaisti nemoku.  .Sirgaliu dabar jau turim ,tik komanda reikia surinkti
|
|
|
|
Nu bet gal suzaistumem koki karta, merginos?
|
|
|
|
|
Jei visi turit draudimus, tai galim suzaist  , nes ten siaip rimtos komandeles susirenka . Reikia man rimciau siuo reikaliuku uzsiimt , sirgaliu jau turim, dabar belieka rimta komanda surinkt
|
|
|
|
Bet kad mes toli vieni nuo kitu....
|
|
|
|
|
|
|
|
juokas 
|
|
|
|
|
Nesvarbu, kad toli vieni nuo kitu, susirinksim tiesiai i turnyrus  , kaip ir visos kitos komandos daro  Svarbiausia sudalyvaut  . Bet is pradziu reiks koki turnyreli suorganizuot Texase, o paskui jau ziuresim kas papuls i rinktine  Butu idomu toki dalyka padaryt, bet reikia tam laiko ir man per daug streso tokiems sumanymams  , bet ka nors sugalvosiu  . Virgi, vyru komanda irgi bursim , neiseis nusimuilint
|
|
|
|
|
Nelabai suprantu is kur tu minusiuku prisirenku  gal ka ne ta paspaudziu ar parasau
|
|
|
|
Guest
|