|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
kadangi artėja didelės šventės, pamaniua jog rekia užvesti temą. Ir darbe jau prieš savaite girdėjau kaip moteriškė sakė jog eis christmas shoping. Taip kad norėjau sužinoti ar lietuvei ir pradeda kalėdas du mėn. prieš? Ar kas nors rašė laiška kaledu seneliuo ar seniui šalčiuj, (čia kas kuo tiki). Aš pats buvau labai negęras, tai žinau jog nei tas, nei tas neateis. Taigi kokios mintįs kyla?
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/9/2008 Posts: 410 Points: 957 Location: Houston, TX
|
Hmm, o jeigu as tikesiu jais abiem, gal daugiau dovanu gausiu?
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/10/2008 Posts: 475 Points: 1,171 Location: Houston, TX 77057
|
Quote:Hmm, o jeigu as tikesiu jais abiem, gal daugiau dovanu gausiu? Būtinai, tik nepamiršk laiškus parašyti!!!
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
Seniu Šalčiu tai netiku drysčiau pavadinti tai sovietine atgyvena, bet žodžių iš dainos neišimsi ir tas pats Senelis Šaltis yra didelė mūsų sovietinių vaikų dalis. Man pačiam teko ne kartą vidurinėje apsimesti Seneliu Šalčiu, kartais net vieną kitą rublį pionerių vadovė įkišdavo. Na o Kalėdų Seneliu tai tikiu be jokių išlygų ir paprastai kiekvienais metais ko nors iš jo sulaukiu. Dažniausiai tai būna laimė asmeniniame gyvenime ir sekmė darbe taip pat kartais gaunu šiek tiek sveikatos. Skūstis negaliu šventes pradedam kap ir visi pora mėnesiu prieš, nes po to jos labai greitai praeina. Man po šiai dienai mandarinų kvapas asocijuojasi su Kalėdom ir Naujais Metais nes tik per šventes jų gaudavom. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
As tai buvau tik gera, kaip visada  , tai pas mane ateis kazkuris is ju
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Musu Lukas ( 3.5 metai ) jau pries menesi pradejo rasyt laikus Kaledu Seniui  . Kiekviena miela diena raso, ideda i voka ir lekia padet i pasto dezute, kad Saltis paimtu As jau rudeni pradedu galvot ir svajot apie Kaledas, bet ne del dovanu, o del grazios sventes. Visada Kuciu vakarienei stengiuosi pagaminti 12 patiekalu  . O eglute ( tikra ) puosiame Gruodzio pradzioje, bijome , kad nenudziutu jei per anksti papuosim  . Kiekvienais metais artimiausiems zmoniems siusdavome Kalediniu dovaneliu i Lietuva, bet siais metais nusprendeme, kad pakaks tik Kalediniu sveikinimu arba vaikams nusiusime tik saldainiu  . Siais metais buvau labai labai gera, tad tikiuosi ir as gauti dovanu
|
|
|
|
Rank: Gold Member
Joined: 10/9/2008 Posts: 531 Points: 526 Location: Corpus Christi, TX
|
Oiiiiiiiiii, MANDARINAI
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
Matas laisku dar neraso bet as jau kuriu savo  smagiausia per sventes cia (nors labai pasiilgstu "naminiu" Kaledu su tevukais ir seneliais ir tetom) tai buna kai su vietiniais giminaciais ir draugais galim susimatyt... kazkaip Lietuviskai buna.... su vyro seima cia biski ne tokios Kaledos prie kuriu as esu pripratus. jie paruosia tik viena mesini patiekala ir po to del Mato suvaidinam Seni Salti ir viskas... kazkaip nelabai sventiskai...
|
|
|
|
Dauguma žiuriu tiki ar tai kaledų seneliu ar tai seniu šalčiu, jei ne paslaptis ko noretumet dovanu, kokios svajones. Tik žinokit jog aš ne kaledų senelis  ir čia niekuo negaliu padeti, tik šiaip ydomu ko kas noretų.
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/11/2008 Posts: 605 Points: 1,544 Location: Houston'as
|
noriu tokio daikto kur muzikantai naudoja ritmui musti kai mokinasi grot... nepamenu kaip vadinasi... bet iuztacius tam tikru garsu musa "tik tak tik tak"  dar noriu Ray LaMontagne CD, Chocolat soundtrack CD, Tribal beats CD, poros geru romantikos knygu. Siga perrase Velnio nuotaka, tai uzsimaniau knygos "Baltaragio malunas" oi iki Kaledu dar toli, norai augs ir sarasas ilges 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurio nori? File Attachment(s):  Muzika.bmp (671kb) downloaded 3 time(s).
|
|
|
Rank: Gold Member  Joined: 10/6/2008 Posts: 526 Points: 1,394 Location: San Marcos
|
Mano sunus tai nori panasiai, kaip tu, Ramunai, bet pigiau...Playstation 2. Tai dabar namie sprendziam klausima ar vaikinas buvo geras, ar ne... As tai kadangi geriausia cia  , tai lengvai pastebiu blogybes kitu. O as tai nieko nenoriu.... Tiksliau, nezinau ko noriu... Turbut nera tokio materialaus dalyko, kurio NORIU. REIKIA tai daug ko... Bet ko noriu, tai nzn...va cia tai pagavot mane..Niekaip negaliu atsakyt i klausima
|
|
|
|
Chuliganas tu  turiu Trouble, o norisi Till the sun turns black ir Gossip in the rain. Manau kad is brolio gausiu, nes jis pasineses ant Ray tai padarys man savo disko kopija... Geras broliukas 
|
|
|
Rank: Silver Member   Joined: 10/10/2008 Posts: 239 Points: 624 Location: Katy, TX
|
rasco wrote:Mano sunus tai nori panasiai, kaip tu, Ramunai, bet pigiau...Playstation 2. Tai dabar namie sprendziam klausima ar vaikinas buvo geras, ar ne... As tai kadangi geriausia cia  , tai lengvai pastebiu blogybes kitu. O as tai nieko nenoriu.... Tiksliau, nezinau ko noriu... Turbut nera tokio materialaus dalyko, kurio NORIU. REIKIA tai daug ko... Bet ko noriu, tai nzn...va cia tai pagavot mane..Niekaip negaliu atsakyt i klausima Ir aš toks pat. Kalėdų Senelis per daug stebuklingas, kad iš jo prašyti daiktų kuriuos pats gali įsigyti. Praeitais metais, kad neišsiskirčiau iš šeimos ir būčiau vienintelis be dovanų po egle tai gavau mažą vinukų dėžutę iš Kalėdų Senelio, žinot prie ūkio susigadys. Quote:There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. /Steven Wright/
|
|
|
|
 gera dovana  is ties, labai smagu kai nieko nesinori... bet zinant kad kai kurie seniai salciai vistiek leis babkes ir pirks visai nesustras dovanas, kuriu pati niekad nepirkciau, tai geriau kai sugalvoju ko noriu  tada negaila isleistu pinigu
|
|
|
|
Quote:Ir aš toks pat. Kalėdų Senelis per daug stebuklingas, kad iš jo prašyti daiktų kuriuos pats gali įsigyti. Praeitais metais, kad neišsiskirčiau iš šeimos ir būčiau vienintelis be dovanų po egle tai gavau mažą vinukų dėžutę iš Kalėdų Tam ir turim Seny šalty ar Kalėdų senelį (nu čia kas kuo tiki) kad galėtume prašįti ko norim o ne tai ką galim nusipirkti. Čia sakįčiau svajonės o ne materialū dalykai.
|
|
|
|
|
|
|
|
Čia jau santa ar lietuvoj?
|
|
|
|
Guest
|